torsdag 26. april 2012

dag 9

Whiteout!

Vi startet dagen med -10 og mye vind. Det hadde også snødd en del så det var veldig trått å gå.
Dagen bar preg av å være rimelig kjedelig siden vi ikke har fått sett noe. Det var såpass ille at vi valgte å gå i tau.
Det var en fornøyelse da vi plutselig fikk se noen fugler.
Vi gikk 9 økter i dag også. Det ble faktisk 20 km under dårlige forhold. Vi har gått ca 200 høyde meter og vi nærmer oss ca 2000 meters høyde.
Vi sitter nå i teltet og skal snart spise. Vi merker at vi er mer sulten en vanlig så vi har brukt mye energi de siste dagene. Hvis det er fint vær i morgen så ser vi kanskj DYE 2 som er et av utkikkspkt våre på ruten. Det vil si at i forhold til antall dager så har vi gått ca 1/3 del av turen.
Vi har ikke sett noe til Spanjolen på sykkel...
Formen er bra men er litt slitne når dagen er over men motivasjonen er på topp.

Trine hilser hjem til Terje, barna og mamma.
Wenche hilser til Lars, Celise, Niklas og resten av familien.
Thea hilser til Håkon, Tuva, mamma, pappa, Ken-Robin, resten av familien og alle på Konnerud skole.
Om det er noen som ønsker å hilse til oss via bloggen så er det veldig motiverende :).

Skrevet av Ken-Robin Utvik

3 kommentarer:

Trine sin mamma sa...

Hei jenter.
Rapport fra Rælingen.
Trosset ulven og dro innover i Rælingsmarka i strålende sol,lett vind ,tegn og lyder om at våren var i anmarsj. Fantastisk ,men stor kontrast til dere i isødet.
Her går livet som vanlig med litt kjøring hit og dit.Ungene dine Trine,er veldig flinke,og vaskerom og kjøkken har aldri sett bedre ut.Fint å høre at dere har det bra uten for store problemer. Artig å følge bloggen.Mange hilser til dere og ønsker forsatt god tur. KLEM TIL DERE ALLE.SIV.

Anonym sa...

Hei Thea mor!!!

Dere er jo helt fantastisk!!! Veldig artig å lese om dagene deres:)) Stå på videre, gleder meg masse til å se bilder og høre historier. Her flyr ukene som vanlig... Håndball, jobb, trening , kjøring hit og dit:)) Gutta vant glasscup, det var stor stas!! I helgen har vi overrasket gry gus på 40 års dagen , Gøteborg er en flott by og vi stor kosa oss:)) Kent vant veddemålet sitt i Sentrumsløpet i dag... Så da erhan Happy!!! Tenker på dere, gla i deg vennen<3
klem Anita

Charlotte sa...

Fineste jenter!! Det er så gøy å lese om hvordan dere har det på tur:) Dere er tøffe:) Snart er det skole igjen og hvordan det blir uten dere tør jeg ikke tenke;( KOs dere masse masse videre:):) God klem fra Charlotte:)