mandag 16. april 2012

Billig pris på overvekt og selveste kapteinens lykkeønskninger!

Nå er vi i gang! Dagen har gått over all forventning, tatt i betraktning at vi hadde nokså mange kilo overvekt med oss, i tillegg til Wenche sine fem...

På Gardermoen var vi bekymnret for overvekt, men vi smilte våre peneste smil i innsjekkingen og løftet litt  på Gore-Texen, og det gikk som smurt :-)
Trine fikk ett pip i sikkerhetskontrollen, he he....

Vi måtte jo ha mat, dermed ble vi de siste som gikk ombord. Da pursheren så størrelsen på håndbagasjen, kom han med en eller annen dansk salve, vi bare smilte pent og gikk videre! Vi lo gjennom kabinen, stemningen bakerst var god. Med flyet fullt av buisnessfolk ble det leven, den første kommentaren var; hvem av dere har lagt på seg 5 kg, i følge Dagens Næringsliv?

I tillegg var en av de sprekeste flyvertinnene vi noensinne har sett, på vakt. Hun hadde mange gode ord og lykkeønskninger, tror faktisk hun var litt imponert og hadde lyst til å være med. Før vi gikk av flyet, gjorde hun kapteinen oppmerksom på de tre tøffe jentene og deres tur, over høytalerne, han kom ut og ønsket oss lykke til, han noterte til og med bloggadressen.
Mannen på setet foran oss spurte også om blogg adressen og  da dro Thea ned selene på buksa og viste den fine Crossing Dreamland genseren vi har fått:-)
Hilser til dere ansatte på dagens Flight til Kastrup:-)

Etter innsjekk på hotellet har vi nå vært ute og spist deilig mat( igjen) på den lokale Bowling cluben, vi har vært vitne til både styremøte og ivrige bowling entusiaster, og nå sitter vi midt blant Engelske fotball supportere og ser kampen Arsenal - Wigan ( Heia Liverpool ( Wenche) og  Man U (Thea)og  Lillestrøm (Trine)!!)

Vi har hatt det gøy sammen første turdag og  magemuskelene er i helspenn, vi ser frem til mange dager til på tur sammen!!

Hilsen til alle små og store hjemme og takker for alle hilsnene vi har fått på telefoner, Facebook og mail.

( Ps Danske PC'er godtar ikke bilder av oss.....)